StreetDome // The First Year Fest

on fredag, 02 oktober 2015. Posted in // Aktiviteter og events

Vi inviter dig til at fejre et fantastisk første år for StreetDome sammen med os

The First Year Fest

Det er næsten et år siden, at StreeDome åbnede på Haderslev Havn. Fødselsdagen markeres i efterårsferien med en ‘StreetDome First Year Fest’. Fødselsdagen er et led i udviklingen af en egentlig streetsport og -kulturfestival i Haderslev.

Den 9. og 10. oktober skal StreetDomes et-års fødselsdag fejres med en event på Haderslev Havn. Den Selvejende institution bag StreetDome inviterer i samarbejde med Haderslev Kommune og Red Bull til åben event for alle, der bl.a. byder på folkekøkken, masser af gadeidræt og kultur.

“Vi glæder os til at byde velkommen til en fantastisk weekend, som kick-starter efterårsferien ligesom åbningen for et år siden. StreetDome har haft et fantastisk åbningsår, hvor vore forventninger til stedet er godt på vej til at blive opfyldt. Senest med etableringen af rapelleplatformen, der får premiere i den kommende weekend.” lyder det fra borgmester H.P. Geil.

Da StreetDome Grand Opening løb af stablen for snart et år siden blev det en fantastisk event, der ikke kun fejrede byggeriet, men også viste potentialerne for store events og branding af Haderslev.I samarbejde med Internationale stjerner og partnere blev Haderslev på få måneder eksponeret med over 14.000.000 visninger på nettet over hele verden, via fantastiske videoer og billeder med action og kultur fra StreetDome.

Festival for streetsport og -kultur

Fødseldags-eventen er et led i udviklingen af en helt ny og unik festival i Haderslev, som ikke findes magen til andre steder i landet. Et samarbejde, der foreløbigt består af Den Selvejende Institution StreetDome, Haderslev Kommune og Red Bull vil sammen med byens erhvervsliv og andre aktører udvikle en festival af international format på Haderslev havn.

StreetDome og Haderslev Kommune har i den forbindelse indgået en aftale, der sikrer økonomisk grundfinansiering til at udvikle og afholde StreetDome Festival over en 3-årig periode. Allerede i år har en række events - bl.a. i sommerferien og nu fødselsdagen - fungereret som pilot-events for festival-konceptet.

“Vi kalder det StreetDome Festival. StreetDome Festival skal være en festival for bevægelse og oplevelser, hvor Haderslev havn, by og natur bliver rammen for aktiviteter og projekter, der aktiverer hele Haderslev,” lyder det fra StreetDomes formand og daglige leder, Morten Grøn og Morten Hansen.

Ambitionen er, at StreetDome Festival kan være med til at realisere visionen om den ActurePark. Acturepark er rammeprojekt søsat af Haderslev Erhvervsråd, der skal udvikle Haderslevs potentialer for action- og naturoplevelser. Planerne matcher med StreetDomes strategi om at udvikle bevægelses- og kulturoplevelser i byrummet og naturen. Allerede nu er der bl.a. etableret Silokunst på havnen, DiscGolfbaner i Damparken og i Kløften og en Mountainbike-zone - X-Trails - på Fjordagervej.

Med StreetDome Festival vil både eksisterende og nye bevægelses- og oplevelsesmuligheder opstå og udvikle sig til gavn for både Haderslev borgere og Byens turister.

For our international Friends

An event to celebrate an amazing first year at StreetDome

Its almost a year ago that a 10 year battle ended and a new era started, with an absolute amazing Grand Opening Event where Oakley and Red Bull athletes in the best possible way showed us what StreetDome can produce.

The 9th and 10th October we are celebrating our an amazing 12 month for StreetDome with StreetDome First Year Fest. Join us for a free party with food, drinks, skateboarding, streetsports and concerts.

The First Year Fest not only a well deserved celebration it is a part of the development of a yearly actionsports & StreetCulture Festival in Haderslev, Denmark.

"We welcome you to a weekend of celebration at our fantastic StreetDome. StreetDome has had an amazing opening year, where alot of expectations to the project has been met, to joy for the City of Haderslev." says mayor of Haderslev H.P. Geil

 

StreetDome // The First Year Fest

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

ContactKontakt StreetDome

  • Haderslev
    Denmark
Cron Job Starts