3-5 juni // StreetDome X Fest - DR sender LIVE (GRATIS)

on fredag, 20 maj 2016. Posted in // Festival info & News

X Games, StajsVærk, IAmFire, Skateboard & BMX Session

StreetDome X Fest ... Festival Kick-off event

DR3 sender live fra StreetDome fredag, lørdag og søndag ifm. deres transmission fra X Games Austin, og StreetDome vil gerne lave en fest sammen med jer.

- Skateboard & BMX sessions med livestream
- Koncerter
- Storskærm med X Games mm
- Bar og fest ved promonaden

X Fest 3-5 Juni er samtidig Kick-Off event for StreetDome Festival og det bliver i dagene 4-6 August 2016 under temaet Camp & Contest.

 

 

Om StreetDome X Fest og Festival 4-6 August

X Fest er produkt af StreetDomes kreative netværk, og i perioden frem til Festivalen afvikler vi konkurrencer, kreative projekter og åbne workshops, hvor man kan tage del og blive medskaber af StreetDome Festival.

Til StreetDome Festival 4-6 August skal kulturøen syde med gadeidræt og streetkultur og I år 2017 håber vi at det hele kan kulminere men en helt unik begivenhed.

StreetDome Festival 4-6 August

“Vi har arbejdet med at skabe et langsigtet festival koncept, som på bedste måde aktiverer de potentialer der er nu og på sigt. På kulturøen med StreetDome har vi hvor 80% af en festival infrastruktur som normalt bygges op og pilles ned, og i samspil med Haderslevs smukke byrum og natur, har vi en fantastisk platform for at lave unikke byrumsidræt og kulturoplevelser med en bæredygtig skarp profil.

Støtten med Haderslev Kommunes eventpulje og Acturepark netværket i ryggen, giver et stærkt grundlag for at både tiltrække publikum, partnere og sponsorer. Vi tror StreetDome Festival kan vokse sig stort i fremtiden og med en kick-off event for 2016 med nationalt tv på besøg, er en god start” udtaler daglig leder, Morten Hansen

Samarbejde med DR Ekstremsport

StreetDome efter længere tids arbejde løfte sløret for et spændende samarbejde med DR Ekstremsport omkring StreetDome Festival. Vi har en fælles ambition og vil arbejde for at skabe en event med Skateboard & BMX konkurrence af internationalt format ifm. StreetDome Festival 2017 med DR live produktion.

StreetDome X Fest 3-5 juni er derfor en showcase, hvor vi laver en fed ramme for indslag til DR3´s transmission fra X-Games Austin, for på den måde at vise potentialet for interessenter og beslutningstagere og skyde Festival sæsonen i gang med et brag.

Inviter alle dine venner, studie kamerater, skate buddies og interesserede til at komme til StreetDome og holde en fest (brug facebook event >> link nederst).

3-5 juni // StreetDome X Fest - DR sender LIVE (GRATIS)

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

ContactKontakt StreetDome

 • Haderslev
  Denmark

Opening HoursÅbningstider i StreetDome

 • Indendørs
  • Mandag: kl 11 - kl 19. Klatring fra kl 19.00.
  • Tirsdag: kl 11 - kl 18. Klatring fra kl 18.00.
  • Onsdag: kl 11 - kl 21.
  • Torsdag: kl 11 - kl 19. Klatring fra kl 19.
  • Fredag: kl 11 - kl 21.
  • Lørdag: kl 11 - kl 21.
  • Søndag: kl 11 - kl 21.
  Udendørs
  • Alle dage          Åbent hele døgnet
  • Lys                    xx.xx - 21.00
Cron Job Starts