Havudsigt af Victor Ash

Articles in Category: Silo Kunst

Et landmark for Haderslev havn - Havudsigt af Victor Ash er Danmarks største vægmaleri

"Havudsigt" af Victor Ash - Det færdige værk

on mandag, 23 september 2013. Posted in Silo Kunst

Værket Havudsigt af streetartist Victor Ash er Danmarks største vægmaleri

Kunstneren Victor Ash har forvandlet 30 meter høj betonsilo på Haderslev Havn til et offentligt kunstværk. Hajer, fisk og hvaler skuer nu ud over byen og sætter tanker i gang om menneskets forhold til naturen.

De 30 meter høje levn fra industrisamfundet har med udsmykningen fået nyt liv og står nu som et smukt landmark for havnen. Værket skaber en illusion om at havdyr er trængt op fra havnebassinet og har overtaget siloerne.

Læs mere og se alle billeder her

Bag processen af silo kunstværket

on lørdag, 21 september 2013. Posted in Silo Kunst

Indblik i silo kunstværkets realiseringsproces

Bag processen af silo kunstværket

Når man står og nyder det endelige og meget smukke værk med alle dets detaljer, skyldes det proffesionelt arbejde fra Victor Ash som har den rette ekspertise, rutine og erfaring til at udføre så omfattende et værk. Processen med realiseringen af det 1600m2 silo kunstværk har krævet mere end bare hårdt arbejde.

 Han og har sammen med sit team har haft mange udfordringer og udforudsete episoder i silo kunstværkets realsieringsproces. Her kan du få et indblik i teknikken bag værket og hverdagen på den 30 meter høje silo.

Havudsigten af Victor Ash tager form

on torsdag, 15 august 2013. Posted in Silo Kunst

Navnet på værket der opføres på den 30meter høje silo hedder Havudsigt

Havudsigten af Victor Ash tager form

Nu er de øverste ca. 10 meter samt hele det ene af de 6 silo rør dekoreret, og Victor Ash´s værk Havudsigt begynder at tage form. Det bliver Haderslev mest markante og moderne kunstværk der vil pryde Haderslev havn som vartegn for fortidens historie og fremtidens oplevelser.

Vi har taget nogen billeder og skudt en video der viser projektets nuværende stade og tager dig med helt tæt på motivet der i fremtiden vil opleves fra meget større afstand. Se meere her.

Opstart - kunstværket tager form

on fredag, 21 juni 2013. Posted in Silo Kunst

Kunstner Victor Ash og hans team er i fuld gang med det ambitøse kunstværk

Opstart - kunstværket tager form

StreetArt kunstværket på Den 30meter høje silo på Haderslev Havn er nu igang. Det er det største og mest ambitiøse projekt som Victor Ash nogensinde har udført, når de over 2000m2 overflade skal dekoreres.

Se de første resultater og følg med i værkets realisering på StreetDome construction blog. Læs mere her...

Victor Ash forbereder og tester teknik

on onsdag, 22 maj 2013. Posted in Silo Kunst

Se udsigten fra Klatrevæggens top i 30 meters højde i smukt vejr

Victor Ash forbereder og tester teknik

Kunstner Victor Ash er i fuld gang med forberedelserne til det store StreetArt kunstværk på den 37 meter høje silo på Haderslev Havn.

På en af de smukke forårsdage var Victor i Haderslev for at teste teknikken og vi var med oppe i højden. Se billederne af matriklen, udsigten fra klatrevæggens top og Victors forberedelser her

Havudsigt af Victor Ash - se skitserne af værket her

Written by Morten Hansen on onsdag, 20 marts 2013. Posted in Silo Kunst

Kunstner giver Haderslevs borgere ny havudsigt

Havudsigt af Victor Ash - se skitserne af værket her

Til sommer får borgerne i Haderslev en helt ny havudsigt. Det sker når kunstneren Victor Ash forvandler byens store betonsilo til et kunstværk, der får siloen til at fremstå som et slags transparent akvarium med fisk, luftbobler og krusninger i overfladen.

Om nogle måneder vil man kunne se Victor Ash hænge højt oppe i en lift i færd med at male fisk direkte på den rå beton. Til den ene side vil siloen få etableret en klatrevæg, som bliver en af de aktiviteter, StreetDomen vil tilbyde.

Om Victor Ash og Siloen

Written by Morten Hansen on fredag, 30 november 2012. Posted in Silo Kunst

Siloerne udsmykkes af StreetArtisten Victor Ash

Victor Ash -  Look at me, Look at you - Bremen, DE

Siloerne på Haderslev havn kan ses over det meste af byen og det bliver streetartisten Victor Ash der skal udsmykke dem. Statens Kunst Fond og Haderslev Kommunen vil omdanne siloerne til kunstværk som del det attraktive og aktive urbane byrum med gadeidræt og streetkultur der opstår sammen med StreeetDomen.

Her kan du læse lidt om Ash, kunstværket på siloen og se uddrag af hans tidligere værker.

Cron Job Starts