Havudsigt af Victor Ash

Havudsigten af Victor Ash tager form

on torsdag, 15 august 2013. Posted in Silo Kunst

Navnet på værket der opføres på den 30meter høje silo hedder Havudsigt

De øverste ca. 10 meter samt hele det ene af de 6 silo rør er dekoreret, og Victor Ash´s værk Havudsigt begynder at tage form. Værket bliver Haderslev mest markante og moderne kunstværk der vil pryde Haderslev havn som vartegn for fortidens historie og fremtidens oplevelser.

Herunder kan du se billeder og en video der viser projektets nuværende stade og tager dig med helt tæt på motivet der i fremtiden vil opleves fra meget større afstand. De mange detaljer og finesser udgør rigtig mange m2 og det er et kæmpe stort arbejde der ligger bag at udsmykke de over 2200m2 overflade.

Værket indvies i september

Når silo kunstværket indvies sidst i september bliver der i den forbindelse også lavet en udstilling med Victor Ash hos Kunstforeningen som også holder til på havnen. I samme forbindelse bliver der fremtstillet en række formidlingsprodukter med bla billeder og video, og vi havde fotograf Emil Agerskov med på siloen til en fotosession i det gode vejr.

Værket vil også i fremtiden få en hjemmside hvor alt baggrund for værket, siloen og kunstneren vil kunne opleves sammen med formidlingsprodukter. Planen er at man kan udløse en formidlingsfortælling ved at scanne en QR gode med sin mobil tlf eller hoppe på nettet med computeren hvis man ønsker en uddybende kunstoplevelse.

 

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Cron Job Starts