Brugs- og Handelsbetingelser: brugerregistrering på streetdome.dk

Det lange svar

Det er gratis af registrere sig som bruger på StreetDome.dk.

Du vil også få eksklusive tilbud, event invitationer før andre og meget mere. Ved registrering tilmeldes du også automatisk vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde det igen.

Du får ekstra funktioner på hjemmesiden såsom profil på vores sociale netværk StreetBook, der er integreret på siden og giver dig fuld adgang til at kommunikere med andre brugere, tilmelde dig bruger- og interesse grupper og deltage i events.

Erklæring om rettigheder og ansvar

Denne erklæring om rettigheder og ansvar gælder for StreetDomes forhold til brugere og andre, der bruger StreetDome.dk. Ved at acceptere vores brugsbetinelser eller registrere dig på StreetDome.dk erklærer du dig enig i denne erklæring, som opdateres fra tid til anden. Derudover vil du til sidst i dette dokument finde hjælp til at forstå, hvordan Facebook fungerer.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelsen af dine personlige oplysninger er meget vigtig for os. Denne politik for brug af data er til for at angive, hvordan du kan bruge StreetDome.dk til at dele med andre, og hvordan vi indsamler og kan bruge dit indhold og dine oplysninger. Vi opfordrer dig til at læse politikken for brug af data og bruge den, så du kan træffe de rigtige valg.

Deling af dit indhold og dine oplysninger

Du ejer alt det indhold og alle de oplysninger, du slår op på StreetDome.dk, og du kan bestemme, hvordan det skal deles gennem dine privatindstillinger og applikationsindstillinger som findes under fanen StreetBook >> profil. Derudover:

 1. Med hensyn til indhold, der er beskyttet af immaterielle rettigheder, herunder billeder og videoer (IP-indhold), giver du os specifikt følgende tilladelse, der er omfattet af dine privatindstillinger og applikationsindstillinger: du giver os en ikke-eksklusiv, overdragelig, videre-licenserbar, royaltyfri, verdensomspændende licens til at bruge ethvert IP-indhold, som du slår op på eller i forbindelse med Facebook (IP-licens). Denne IP-licens ophører, når du sletter dit IP-indhold eller din konto, medmindre dit indhold er blevet delt med andre, og de ikke har slettet det.
 2. Når du sletter IP-indhold, bliver det slettet på en måde, der kan sammenlignes med at tømme papirkurven på en computer. Du skal derfor være klar over, at fjernet indhold muligvis stadig eksisterer i sikkerhedskopier i en periode (men vil ikke være tilgængeligt for andre).
 3. Når du bruger en applikation, beder applikationen dig måske om tilladelse til at få adgang til dit indhold og dine oplysninger såvel som indhold og oplysninger, som andre har delt med dig. Vi kræver, at applikationer respekterer dine privatindstillinger, og din aftale med applikationen vil bestemme, hvordan den kan bruge, gemme og videregive indhold og oplysninger. (Få mere at vide om platformen, herunder hvordan du kan bestemme, hvilke oplysninger andre personer må dele med applikationer, ved at læse Politik for brug af data og Platform-siden).
 4. Når du offentliggør indhold eller oplysninger med indstillingen Offentligt, betyder det, at du tillader alle, herunder personer uden for Facebook, at få adgang til og bruge oplysningerne og knytte dem til dig (f.eks. dit navn og profilbillede).
 5. Vi sætter altid pris på din feedback eller dine forslag vedrørende Facebook, men du skal være klar over, at vi måske bruger dem uden nogen forpligtelse til at betale dig for dem (lige som du ikke er forpligtet til at tilbyde dem).
Sikkerhed

Vi gør vores bedste for at holde StreetDome.dk sikker, men vi kan ikke give nogen garantier. Vi har brug for din hjælp til at holde StreetDome.dk sikker, hvilket indebærer følgende forpligtelse for dig:

 1. Du vil ikke slå uautoriseret kommerciel kommunikation (herunder spam) op på StreetDome.dk.
 2. Du vil ikke indsamle brugeres indhold eller oplysninger eller på anden vis få adgang til StreetDome.dk vha. automatisering (herunder harvesting bots, robotter eller informationsindsamlingsprogrammer som søgerobotter og webscrapere) uden vores forudgående tilladelse.
 3. Du vil ikke beskæftige dig med ulovlig multilevelmarketing, herunder pyramidesalgssystemer, på StreetDome.dk.
 4. Du vil ikke overføre vira eller anden ondsindet kode.
 5. Du vil ikke anmode om en andens loginoplysninger eller åbne en andens konto.
 6. Du vil ikke mobbe, intimidere eller chikanere andre brugere.
 7. Du vil ikke slå indhold op, der: er hadefuldt, truende eller pornografisk, tilskynder til vold eller indeholder nøgenhed eller afbilledet eller uberettiget vold.
 8. Du vil ikke udvikle eller drive tredjepartsapplikationer, der indeholder alkoholrelateret, datingrelateret eller på anden vis voksenrelateret indhold (herunder annoncer) uden passende aldersbaserede restriktioner.
 9. Du vil følge Retningslinjer for promovering og alle gældende love, hvis du offentliggør eller tilbyder konkurrencer, gratis gaver eller sweepstakes ("promovering") på StreetDome.dk.
 10. Du vil ikke bruge StreetDome.dk til at gøre noget ulovligt, vildledende, ondsindet eller diskriminerende.
 11. Du vil ikke gøre noget, der vil kunne ødelægge, overbelaste eller svække StreetDome.dk funktionsmåde eller udseende, herunder at angribe tjenesten eller forstyrre visning af sider eller anden StreetDome.dk-funktionalitet.
 12. Du vil ikke fremme eller opmuntre til overtrædelse af denne erklæring eller vores politikker.
Beskyttelse af andre rettigheder
 1. Du må ikke slå indhold op eller foretage nogen handling på streetdome.dk, der krænker eller overtræder andres rettigheder eller på anden vis overtræder loven.
 2. Du må ikke slå nogens id-dokumenter eller følsomme økonomiske oplysninger op på streetdome.dk.
 3. Vi kan fjerne alt indhold eller alle oplysninger, du slår op på Facebook, hvis vi mener, at det overtræder denne erklæring eller vores politikker.
 4. Hvis vi fjerner dit indhold på grund af krænkelse af en andens ophavsret, og du mener, vi har begået en fejl, giver vi dig mulighed for at appellere.
 5. Hvis du gentagne gange krænker vores betingelser eller andres rettigheder, vil vi om nødvendigt deaktivere din konto.
 6. Du må ikke bruge vores ophavsret eller varemærker (herunder StreetDome, StreetDome-logoerne) eller andre lignende mærker, undtagen når det er udtrykkeligt tilladt i Retningslinjer for brug af brands eller efter vores forudgående skriftlige tilladelse.
 • lørdag, 03 januar 2015

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.

ContactKontakt StreetDome

 • Haderslev
  Denmark

Opening HoursÅbningstider i StreetDome

 • Indendørs
  • Mandag: kl 11 - kl 19. Klatring fra kl 19.00.
  • Tirsdag: kl 11 - kl 18. Klatring fra kl 18.00.
  • Onsdag: kl 11 - kl 21.
  • Torsdag: kl 11 - kl 19. Klatring fra kl 19.
  • Fredag: kl 11 - kl 21.
  • Lørdag: kl 11 - kl 21.
  • Søndag: kl 11 - kl 21.
  Udendørs
  • Alle dage          Åbent hele døgnet
  • Lys                    xx.xx - 21.00
Cron Job Starts